Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk

En kyss utav dig
En kyss utav dig var som nektar ur en tropisk blomma

En smekning utav dig var som en lätt bris på en het sommardag

En blick utav dig är som en oändlig fantasi
där jag reser med dig till en främmande värld utan gränser




Fri vers av gömd
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-24 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!!!
2011-12-05

  Linkem
Härligt skrivet!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd