Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dags att

vara ödmjuk
och följa den vägen som är rätt för mig
att vara en docka
i en dåres trådar
är missledande
leder till onödigt uppror
i min själ som redan är sargad
du är ingen dåre
i benämninngen dum eller trög
men du flyr från dig själv
accepterar inte livet
och jag vill inte dras med förtvivlan
därför väljer jag att göra dig till viljes
en sista gång
hejdå vännen




Fri vers av gömd
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-21 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd