Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han rör mig

och jag ryser
han frågar om ja fryser
ja svarar jag
men bara myser
han ler och på hans ögonlock spelar ögonfransarna teater
i hans hjärta dunkar rytmen som i de finaste sonater
jag önskar att bläcket stavade lycka på hans hals
men sagan är inte saga utan verklighetens vals
han har sett sorgen i ögonen
säger att han är levande död
litar inte på sanningen
Han vandrar ensam och utan nöd
han stryker min axel
vilar läpparna i mitt hår
jag försöker stanna tiden innan han går
Vi vet båda två att vi inte finns utanför
där ute på gatan där alla hör




Fri vers av gömd
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-13 07:30



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat
2016-08-22

    ej medlem längre
En text som lämnar spår i känslorna att läsa. Applåd!
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd