Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen ursäkt för ett svin





det kvittar hur många gånger du än inbillar dig att allting ska gå bra

för en gång måste du sluta förlåta

När du ska tänka på hur många gånger han har bett om det

ligger sanningen serverad på bordet men du väljer att svälta

och törstar efter lögn


& ändå skyller du ifrån dig

när du vet att det är du som styr allt i slutändan.




Fri vers av gömd
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-24 00:05



Bookmark and Share


  aol
en så klok sann skrift, ett sant bokmärke
2012-04-01

  Göran Byrén
tyvärr beter sig kvinnor som svin också
stark text, väldigt stark
2012-02-04

  Susanna
"ligger sanningen serverad på bordet men du väljer att svälta, och törstar efter lögn"
Snyggt! Väldigt bra skildrat hur kvinnor ofta lurar sig själva i passionens bojor.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd