Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Incognito

Ur din mun

dina ord

till min innersta rum.

Incognito!

Glänser,

glimmrar,

gradvis

uppenbarar sig

känslan.

Jag blir aldrig mer

ensam

i mitt hjärtas djup

mina rötter

i existensens

essens.


KÄRLEK!!!!





Fri vers av lory
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-25 11:05



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2011-11-25

  Ninananonia VIP
Vackert så.. :)
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen