Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att hämta kraft ur sin källa


Dagligen

Jag förnyar min ande dagligen,

genom att blunda

i tystnaden.

Släpper taget,

beundrar,

känner,

begrundar.

Öppnar mitt hjärtas oas

mot

acceptans

och

omtanke.


Beundrar.

Begrundar.

Förnyar.

Dagligen.




Fri vers av lory
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-25 17:33



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Viktiga tankar .. vi behöver stanna upp och hämta kraft ...
2011-11-30

  in effigie VIP
gott att andas så ....är...liv i dess egen mening
2011-11-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
sitter o gör det just nu

tack för läsning
2011-11-25

    ej medlem längre
Beautiful

LIVET...
2011-11-25

  PPQ
känns som lugna andetag
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen