Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsutflykt

Höfternas gungande sång är min gång,

i den pirrande leken av förförisk konst.

Min röda klänning avslöjar försynt

den djupa klyftan mellan stora bröst.

Medan mjuka hud uppenbarar sig som Gud

du längtar, men du få din tröst.

Jag eggar dig!

Jag frestar dig!

Jag väcker din åtra!

Dina utvidgade pupiller,en explosion av inre flamma,

bultande vågor som sköljer över dig

av min sexuella karma.

Jag kan det här!

Jag har kontroll!

Du är helt i min makt!

Berusning i luften dyrkar dina sinnen,

jag klär av mig långsamt och driver dig till vansinne

med raffiga rösten och farligt blick

nuddar dig i nacken och viskar i örat:

kom hjärtat ,vi ska på kroppsutflykt tillsammans!




Fri vers av lory
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-25 23:05



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En dikt som får mig at blunda och fantisera att det är mot mig du kommer!

"Min röda klänning avslöjar försynt
den djupa klyftan mellan stora bröst."
2011-12-31

  Ronny Berk
intresseväckande rubrik; texten uppfyller allt som rubriken lovar...
2011-11-26

  Ninananonia VIP
Spännandevacker..
2011-11-26

    ej medlem längre
En utflykt att minnas...
2011-11-26

  in effigie VIP
Spännande vacker färd i en exemplarisk ordkonst.....mycket bra
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen