Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos

Inombords

microkosmos.

Själens densitet

symbios

med

Kosmos.











Fri vers av lory
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-26 01:32



Bookmark and Share


    lory
till mr.lindeman

Homines quod volunt credunt.JCaesar
2011-11-26

  Mr Lindemann VIP
Inte är du väl nyandlig???????????????
2011-11-26

  Ninananonia VIP
Fint du skriver det vi redan vet inom oss..tycker om...
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen