Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Simultana sårbarheter,

oskiljbara själar,

del av mig,

del av dig.

Tårögd i cellminne,

kärleken är helig,

när du vilar i mig.

Begrunda mitt öde

i livmoderns porösa jord,

skapa former och konturer

i livets mosaik.

jag inbjuder mig milt

som jungfru.




Fri vers av lory
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-26 15:39



Bookmark and Share


  Cahaya
Vilosamt och lugnt känns det när jag läser detta. Kanske ett litet stick av vemod. Några rader som, för mig, sticker ut och förstärker känslan är;

//Kärleken är helig
När du vilar i mig//

//Tårögd i cellminne//

Och

//Jag inbjuder mig milt
Som jungfru//

Andäktigt bra...
2011-11-28

  Ninananonia VIP
Vackert är detta liv... :)
2011-11-27

  in effigie VIP
ljuvlig inifrån och ut i ordens yttersta...
2011-11-27

  Ronny Berk
inkänner en känsla av livs vördnad i den fina texten, tycker om, ja !
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen