Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
börjar dagen med korta affirmationer och avslutar i tacksamhetens tecken!


Pro bono

Psssst!

blunda

återskapa

ljudomgivningen

som finns i uterus kärna

ta en simtur i den

lär dig att överleva på nya platser,

balansera osäkerhet med trygghet,

erövra det nya landskapet,

av livets första refräng

TACKSAMHET

PRO BONO!




Fri vers av lory
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-27 04:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En livslåga!
2011-11-28

  Ninananonia VIP
:) Gillar.. :)
2011-11-27

  PPQ
bra text det känns som ett örsta steg... som del ett och man ser fram emot del två.. vad ger affermationenför något ... det känns som en plan som man kan sno lixom
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen