Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Ur samma själsgrupp,

med mogna vingar,

blåser livets kraft

i konsten att leva,

utan ingen ansträngning,

bara följa

vårt känslomässiga arvet

att älska

livets alla seenden.

Ärligt,

enkelt,

öppenhjärtligt,

att vara sig själv

och ETT med livet .





Fri vers av lory
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-28 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt skriftat om det viktiga i livet...
2012-02-10

  Ronny Berk
fin poesi- livslusten väl förmedlad genom den texten
2011-11-28

  Rise Little One
Väl skaldat...
speciellt "ETT med livet" :)
2011-11-28

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet om LIVET!

"bara följa
vårt känslomässiga arv
att älska
livets alla seenden."

Mycket tänkvärt!
2011-11-28

  Ninananonia VIP
:) ja hihi... härligt...
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen