Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gav mig liv


jag föddes för 7 månader och en dag sedan..



Har länge sökt efter meningen
bett för att den ska komma



Mitt hjärta är som ett glas fyllt till bredden
droppar ner på bordet och färgar det rött
skriver ditt namn med kärlekens bläck
aldrig ska det blekna, kära barn

underbara barn

Jag kysser din fötter
möts av ditt jollrande skratt
Ditt leende är som solsken
värmer ända in i själen
och berör mig djupt
Långa ögonfransar böljar över dina ögon
skimrande jade
påminner om irlands gröna ängar
vilda galopperande hästar

Större kärlek kommer aldrig att finnas
Du har visat mig livets gåva
Jag började leva
då du skapades inom
mig
tacksam är jag
För var dag du ger mig
För var dag du somnar sött i min famn
Gud bevare dig alla livets plågor
min lille skatt
min käre ängel

Jag älskar dig




Fri vers av gömd
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 22:29



Bookmark and Share


  Göran Byrén
man kan visst ge kärlek fast man inte fått någon själv (det läser jag in efter MINA erfarenheter) det bevisar du i din text
2012-02-04

  Göran Byrén
man kan visst ge kärlek fast man inte fått någon själv (det läser jag in efter MINA erfarenheter) det bevisar du i din text
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd