Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December kväll

Ängen med en bädd av kristaller
har fyllts av snöänglar som faller

Den inre värmen gör att kylan glömmer
landet där alla själar drömmer

Stilla ljud av ingenting
ekar i mörkret runt omkring

Tills den nya dagens strålar gryr
blickar vi framåt mot december kvällens oänliga äventyr





















Fri vers av Civilkurage
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Civilkurage