Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationen var förlorad

Och jag har tappat glöden
glömt vart fingertopparna ska lämna fingeravtryck på tangenbordet
sätta en punkt
börja om
skapa meningar som berör folk
berör en liten del av deras hjärtan
jag kunde skriva det vackra i livet
också
det folk fruktar mest
Jag kunde skriva på mina drömmar
även de drömmar
jag vaknade kallsvettig om nätterna
Det gav mig så mycket inspiration
jag tappade bort mig själv
hittade ingen väg till nyskapande
såhär jag jag känt ett tag
jag var nära att ge upp
jag var nära att ge upp min dröm
sanningen var nog att jag blev rädd för att sätta en punkt



motgångar blir framgångar
och idag satte jag mig ner och började skriva
jag har börjat drömma igen












Fri vers av M.B
Läst 366 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-17 19:54



Bookmark and Share


  greajt
fint!
2013-01-27

  M.A.J.R
Berör andra är inte sån stor effekt om man inte berör sig själv
inspiration kommer.
2012-01-07

    Birgersdotter VIP
så sant ...motgång blir framgång...br skrivet
2011-12-18

  Fru Intighet
Hold on to your dreams.

Fint skrivet!
2011-12-18

    ej medlem längre
Dream on

Ser fram mot dina drömmar
2011-12-17

  Wolf Wallström
Tycker det är bra att Du drömmer igen. Skriv på så pennan glöder eller tangenterna blir varma.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B