Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på en strand ,sent om kvällen,en sommarnatt 2011


Snäckan

Snäckan mot örat
slutar ögonen
susar som i själen
rytmiska rörelser
förnimmar vatten
viskar vågorna
sjunger havet
ÄLSKAR DIG LIVET
oändligt!




Fri vers av lory
Läst 343 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-18 18:39



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ord som far genom allt som skönt är.....underbart fint
2011-12-20

  Ninananonia VIP
Yiho :)
2011-12-18

  SagaArt VIP
underbart! life is beautiful and so are you.
2011-12-18

  Rise Little One
Livets styrka finns i en snäcka.... underbart...
2011-12-18

  PPQ
den här texten är fylld med så mycket, precis som snäckan
2011-12-18

    ej medlem längre
Underbart starkt om livet och det härliga i att leva!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen