Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

När du älskar med mig

och jag ger mig hän

flätas orden

genom kroppen

som lavan

glödande....


Du gör mig

till poet

utan penna!













Fri vers av lory
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-18 22:03



Bookmark and Share


    lory
tack ulf ,min vän,...känns mycket bättre..
2011-12-19

  Ninananonia VIP
:) Vacker...
2011-12-18

    ej medlem längre
Kanon

Men du, utelämna kanske sista raden, "och skrivandet" så blir det än mer slagkraftigt. Sista raden känns lite onödig
2011-12-18

  LassO
mmmmmm
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen