Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru ensamhet

Jag hamnar i utrymme
mellan tankarna
vänder innehållet i känslorna
reflekterar över dagarna
samlar in alla tårar
livet flödar genom mig
Fru ensamhet
med adressen frivilliga stunder
jag besöker dig gärna och ofta!





Fri vers av lory
Läst 370 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-21 17:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smärta och förnuft blandat med njutning....
2011-12-24

  Fru Intighet
Finfint!
2011-12-22

  in effigie VIP
som en vacker fristad undan stormar...fint skrivet
2011-12-21

  LassO
såg en av kommentarera just ensamheten tillsammans med nån är så grymt mycket värre än nåt alls, det är som att svälta men inte ha möjlighet att nå den mat man ser och känner doft av.
2011-12-21

  Ninananonia VIP
:) härlig text..
2011-12-21

  PPQ
så där ska det se ut nu är du bra riktigt bra
2011-12-21

    ej medlem längre
Du säger väldigt mycket mellan raderna....
2011-12-21

    Birgersdotter VIP
Läser mellan rader...fin text med vemod och stänk av längtan..
2011-12-21

  Schackpoeten VIP
Man kan känna sig ensam fast man är gift (fru) ....
2011-12-21

    ej medlem längre
Härlig text, även om där finns en underton av...sorg?
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen