Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du utstrålar...

Du utstrålar värme,
under dina vingar
vindar av hopp
du berikar världen
öppnar känslornas kistan
ler mot främmlingen
under dagens lopp.
Du är min bästa inspirationen
den mentala sanningen
förståelse för livets alla experiment
utan dig kan jag inte skapa
små vardags mirakel
och blomma i kreativitet.
Du är min musa
min gnista, min verklighet.
Tankens energi som strålar samman
i vår obegränsad stillhet.
Jag behöver dig
jag behöver dig
bortom alla upplevelser...
Stanna i mig,
rör dig inte ur innersta väsen
din energi smälter i mig!
Vi är ett
du och jag...
Vi är kropp och själ
otydliga former i formlöshet.
Jag ger dig nyckel till medvetandet,
vi varar bara i varandras kraftfullhet.




Fri vers av lory
Läst 501 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-22 15:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smälter under själavingar till denna text som för mig ut till en plats mellan dröm och verklighet "APPLÅD"
2011-12-24

  PPQ
en djup kärleksförklaring mellan två som verkligen älskar varandra
2011-12-23

  in effigie VIP
dina ord är en underbar inre berikande resa...
2011-12-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt starkt om dessa goda energier
2011-12-23

  Max Poisé VIP
Ärligt och äkta kändes den första till sista stavelsen. Mycket varmt och behagligt skrivet. Applåder i massor!
2011-12-22

  Ninananonia VIP
Vackert :) strålar...
2011-12-22

  Fru Intighet
"utan dig kan jag inte skapa
små vardags mirakel
och blomma i kreativitet."

Vackert, mycket vackert.
2011-12-22

    ej medlem längre
Ack, du kvinna, hur vackert målar du inte livets färger med dina ord
2011-12-22

  Armo
Åh, tänk om någon skrev det där till mig!!! Otrolig härlig text... vem det än är som du tillängnat den till så, han/hon ska vara lycklig över att han/hon har makten att inspirera till sådana här livssånger.
2011-12-22

  SagaArt VIP
Från månens vågor av ljus ser du kärleken som aldrig dör
”du är älskad just därför att du är som du är” sjunger änglarna i kör

puss. God Jul!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen