Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar...

Vill inte vakna i framtiden
och ångra det som är ångerfull.
Vill inte kväva min dröm med förnuft,
lyda dom heliga skrifterna
reglerna inramade i böckerna.
Jag vill leva livet fullt ut,
på mitt sätt utan dömande
följa hjärtats röst,kroppens kall
själslig visdom och nytänkande.
Jag vill inte bli formad av religioner
indoktrinerad av lärosatser,
designad enligt samhällets regler.
Vill springa på livets stig,
ha möjligeter att växa
fördjupa mig genom vandring,
lära mig av mina misstag
aldrig gömma dom...
Jag är en öppen själ
med breda vingar
sparar inte på kärlek
när det gäller livet!




Fri vers av lory
Läst 382 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-12-26 00:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! Viva la vita e l'amore! :)
2011-12-29

    ej medlem längre
Tack för att du brer ut dina vingar och visar oss din skönhet!
2011-12-26

  Ninananonia VIP
nej det ska man aldrig spara på... det är en källa som aldrig sinar..
2011-12-26

  Anya VIP
Detta är klokskap. Läser och försöker minnas.
2011-12-26

  Alva Johnsson VIP
En medsyster.
2011-12-26

    ej medlem längre
Ett livsbejakelsens mantra som fler borde följa
2011-12-26

  Rise Little One
en så innehållsrika text... Bravo Lory
2011-12-26

    Bodil Sandberg
Enormt fint lory!citerar de fyra sista raderna som jag tycker extra mycket om:Jag är en öppen själ med breda vingar
sparar inte på kärlek när det gäller livet! applåder så vackra befriande rader!
2011-12-26

  PPQ
en text som får en att tänka:D
2011-12-26

  Peter Stjerngrim VIP
Goda tankar!
Önskar dig en God fortsättning
och ett Gott Nytt År!
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen