Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morgon

Regndropparna kysser fönsterutor
första koppen kaffelatte
barnen sover
tystnad.
Blundar,andas djupt
och
tackar för en helt ny dag
som är framför mig.
Lycklig
för att jag finns
för att jag har allt
för att jag behöver ingeting!
Förser en tanke
till dom mindre lottade
skickar energierna
och hoppas innerligt
att Universum skänker dom
TRÖST.






Fri vers av lory
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-28 10:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleksfullt
2012-01-02

  Ronny Berk
fin tanke, väl förd till ord och meningar, ja!
2011-12-29

  Nina Nightwish VIP
En stillhet av skönhet.. Fint
2011-12-29

  Ninananonia VIP
:) tycker om dessa morgontankar...
2011-12-29

  Lars Hedlin
Värme , omtanke och LIV! kram
2011-12-29

  Ola Rydberg
mycket fin denna
2011-12-28

    ej medlem längre
Djupt berörd blir jag av dina vackert målade ord.
2011-12-28

  Michaela Dutius
Dina ord målar en känsla som blir till en bild - ett minne....
Mycket väl diktat!
2011-12-28

  M M Mannheim VIP
Jag vill tacka för varje morgon, varje dag. Lycklig att åter och åter igen piggas upp av en dikt från lory! Krammmm
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen