Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Öppnade själen
när jag sade
jag älskar dig.
Inbjudande intimiteten växte
sårbarheten ekade
avslöjande närhet vällde fram
rädslan släptes
sanningens ord hittade nya höjder
jag är accepterad
precis som den jag är
tagen på allvar och fri
utan tvivel
kraftfull
intensiv
älskad.




Fri vers av lory
Läst 293 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-29 10:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig insikt!
2011-12-30

    ej medlem längre
Dina texter ger alltid så mycket....
2011-12-29

  SagaArt VIP
kärlek är bra. Fin text. Kramiz
2011-12-29

  in effigie VIP
en vandring in i din poesi är en vandring in i skönheten självt...*njuter*
2011-12-29

  Ninananonia VIP
:) så vackert... kärleken är vacker..
2011-12-29

  Max Poisé VIP
TVättäkta äkta, rent och behagligt!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen