Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens ärrade namn blottades

 

ditt glömda, upplösta
mitt eviga minne
i framtid

strängaste rustning
mot allt som åter
vill komma in

så ska jag bära
den ömmande mask
vi svor mig

dölja såren
från mitt sista

...




Fri vers av Ex¤animo
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-01 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo