Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i s ä r

 

ibland gör något så ont
                         att det inte känns




Fri vers av Ex¤animo
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-01 19:14



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
håller med dig...
2012-01-05

  Lorenzolars
Något som smärtar
2012-01-04

    ADI Nehlin
visst gör det..fint fångat
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo