Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus

Hjärtslag och andetag
Melodier för varandra
Blottad hud
Mina nerver dansar kring dig
I cirklar, dom dansar av njutning
Om vi råkar glömma bort att andas
Varje våg är som tusen pilar
Jag dansar runt dig
och det jag hör är att i oss finns ett brus
mitt hjärta slår med ditt
och nu dansar du med mig




Fri vers av Civil
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-11 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Civil
Civil