Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betyder...

Det betyder så mycket
att du tänker på mig
Så där fint
som bara du kan
När jag inte orkar
vara glad tillbaka
När orden ställer sig
lite på kant
och vemodet tassar runt
Men hoppas du vet
i ditt hjärta
Att du betyder!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-05 20:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin..
2013-03-20

  La Magnólia VIP
Tack du rara vän för underbara rader! Kram!
2012-01-07

  anits VIP
Dina ord berör, mycket
2012-01-06

  HelenaW
Håller med Ronny.. Skönt att ha vänner, som man kan vara den man är, rakt upp och ner! Kram
2012-01-05

  Ronny Berk
tröst och tillits vänskap väl förd till ord och mening genom den texten
2012-01-05

  kerstin skriver VIP
det är skönt att få vara ledsen med den som älskar en ändå. utan att ta på sig masker.
fint skrivet
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP