Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt som gör mig glad!

Jag samlar på lycka
känslan som finns i ögonblicket.
Minnas tillbaka på
fåglarnas första kvitter på våren.
Solens försiktiga strålar
efter en lång vinter.
Vindens ljumma dans
vågornas skvalpande mot bryggan.
Himlens vackra färger
när kväll möter natt.
Jag samlar på ord som:
mormor, kram ,älskar, tycka om.
Vänners skratt och varma ögon
gemenskap värme höra ihop.
Jag samlar på fina minnen
från er som fanns och betydde.
Jag samlar på lycka
att ta fram när jag behöver dem!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-14 19:37



Bookmark and Share


  Känslan
Så klokt att samla på lycka! Jättefin dikt
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP