Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla, får jag låtsas?

lindad runt ditt finger,
låtsas att jag själv
hoppat hit.,
ja, för så kan det vara ibland
man trodde man kände sig själv, så
plötsligt gjorde man inte det
men snälla
får jag låtsas,
i alla fall?




Fri vers av flygmaskin
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-06 17:04



Bookmark and Share


    Phantasos
:]

du får
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin