Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ladida (du min Kafka)

Som Gala och Salvador
jag din Nietzsche
du min Kafka
konstnären och hans lidande
och allt det där
när vi simmar
i vår
insjö
med storhetsvansinne,
vårt
stormande
hav
av
ungdomspretention,
påklädda drömmar
avklädda drömmare
kämpar
för livet
mot verkligheten
nakna
dyker vi i
vakna?! -
ack,
dystopi!!
så kom,
vännen -

hoppi!




Fri vers av flygmaskin
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 13:27



Bookmark and Share


  Nanna X
det är lite tramsigt men jag känner väldigt väl igen mig på något vis
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin