Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att jag är en svart hare, som kippar efter andan

hjärta blir hela mig, smälter ut
ur mitt bröst, mot fingrar,
tår, tar över
en hoppig värme är jag,
inget mer
skuttar stressat på ytan, springer
flåsar, en flåsande jag, och så
en kniv
eggen så vass, smeker lätt
lekfullt, en sån morbid
lek,
fram och tillbaka,
aj vad det svider
hela jag bara tunt, svidande
sår
och ilskna rosenbuskar
som hänsynslöst krigiskt
letar sig upp, kramar hårt
mitt skelett
andas svart på min själ, på lilla jag
gift som fräter, förvirrar
glasklart, skriker isande svart diktator
pekar och säger att jag är dens,
att jag är en svart hare
som kippar efter andan, med flackande blick
och så faran runt varje hörn,
säger till mig
att jag vill fly, att
fly!! vad väntar du på?!
och giftet sprider sig
blir hela jag,
en pyrande giftbägare
giftet lilla jag




Fri vers av flygmaskin
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin