Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flåsande blick på glasartad pupill, säger: ta mig, baby

ett, två,
andas,
och
ut
blicken,
på bytet
mönstra motstånd
zombieblick
men ingen skulle märka
man ser det man vill
får visa det man vill
visa, ja
visst
är det skönt
man nästan tror det själv
lottar ut identitet, vem vill jag
va? vem vill han
ha?
en fin kompromiss
ja, det är spelets regler
vi tackar och tar emot
för att det är kväll och kvällen vet
hur man viskar
sådär frestande
som reklamerna så försöker,
(stackarna)
viskar
kom, det är bra,
ja allt är bra, allt är
dans,
allt alltid,
visste du inte?
hur har du kunnat missa, idag
igår, alltid, mitt barn
kom till värme!,
låtsashet,
på nått sätt så
på riktigt,
nästan själv
nästan dröm
ja vem vet, kanske verkligen
själv,
dröm,
nej
jag hade kunnat drömma ihop någon mycket finare
än: det där,
mer
respekt, mjukare
hand, snällare, som
ser på mig
när han frågar
till dig eller mig?
men verkligheten och jag måste ha bråkat
i ett tidigare liv,
Världen -
v:et för vendetta,
jag svär
tar hans hand, bara för att
se
hur det känns
om
det känns
något
litet, kanske
snälla?,
en stor, kall, inte ens
handsvett
betalade dyrt för
varmt blod och lyckligt liv
men ikväll måste de lurats
sålt vatten
jag ler, tyst, så praktiskt att
mystisk
är på modet
lämnar blickar
som lurar
frossar
i nattens anarki, den som är fri från synd
får kasta första stenen
ett kryphål,
natten, blickarna
redan förlorade
jag plockar dem bara från leran
för dem i min mun
mmmm-makabert
det är det fina med spelet utan regler,
ingen kan säga man gjort fel
man får såra och vråla
inombords,
ingen bryr sig om jag är kall
tom lögn,
plastiga uppblåsta ord,
färgglada,
men om det inte varit för alkoholen
hade du känt hur de luktar
flåsande andedräkt på glasartad pupill, säger
ta mig, baby,
come on!,
vad väntarru på?,
kalla vindpustar
ur munnen
i sängen,
ja, vad vet jag
jag lyssnar ändå inte,
med trots i blicken smetat kemikalier på kroppen
låta mig absorberas! -
av sagorna
prinsessa för en kväll, med
prins Släpig
vid min sida
å min prins!,
ska vi övervinna
allt
ikväll?,
hämta din vita springare,
vi två,
flygande hår mot soluppgången
säg att vi ska?, å du och ja!,
"eh,
sorry
jag har inget
koks
på mig,
hade också diggat en lina
du vet ingen som har?..."




Fri vers av flygmaskin
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 00:05



Bookmark and Share


  Nanna X
välskrivet babbel
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin