Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blott, som bot


blott en dröm
blott ett frågvist tecken
målat,
blott av rastlösa,
tankar

utan känsla,

ströks det streck
över alla - bindestreck.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-08 00:24



Bookmark and Share


    lory
still o känsla..bravo
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo