Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, vad?

ditt huvud i mitt knä
mina fingrar i ditt hår
och så din blick på mig,
frågar;
”vad tror du du ska hitta,
egentligen?”




Fri vers av flygmaskin
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-01-08 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin