Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alstra

När du alstar kärlek
förändras Jordens yta

Jorden blir ett ett bättre ställe att leva på
mer människovänligt

grymheter krymper
samförstånd frodas

Alstra
älska
våga




Fri vers av lory
Läst 539 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-08 21:00



Bookmark and Share


  Armo
Alstrar jättemycket gillande över din text! :)
2012-01-10

  erkki
Fint! Rubriken ger en tankeställare. Alstrar man kärlek? Hur? Kommer det inte utifrån? Som från en amorin! Sedan kan man förstås vidareutveckla den ömt och fint. En tanke bara. Ingen protest. Kärlek som ämne är outslitligt.
2012-01-10

  Ninananonia VIP
Gillar gillar bokmärker...
2012-01-09

  Lorenzolars
wow faktor helt sinnligt och skönt
2012-01-09

  Linda CH VIP
Generöst och varmt skrivet!
2012-01-09

  in effigie VIP
ipso facto
2012-01-09

  Lars Hedlin
Generera mer och mer i värme KRAM
2012-01-09

  ULJO
Gillas mycket
2012-01-08

  Hanna Mari Wallin
underbar!!!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen