Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns mjölk och mjölk





Grädde, mjölk och smör
hör ihop med kossor
det har man ju hört talas om

men filmjölken då ?

Den är ju så tjock på nåt sätt.

För att inte tala om jågert.

Finns det såna djur ?

Jag vet var Norges huvudstad heter
eller ligger.

Det är den där mördarn ju.

Han måste ha varit sjuk på nåt sätt.

Gräddfil ?






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 15:18



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
diabetes vill ha surt..
2012-01-10

  Pirjo VIP
blanda en citron med mjölk så får du
se vad som händer..obs inte vispa!!
2012-01-10

  Mizza
Jag vet inte varför, men jag tycker att denna är fantastisk! Bra jobbat.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP