Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vantrivas i kulturen





När förmänskligandet
gått för långt
dör jag.

Jag vill ha en oslipad
gråsten
att suga på.

Jag vill blåsa ut min luft
rakt in genom din hud.

Jag vill tända eld på stan
se tjurar dra över kossor
hingstar märrar
tuppar höns.

Jag vill lukta skit.

Jag vill sätta på världen.

Kyssa bort ditt retsamma motsånd
höra ditt djur
vråla.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 09:00



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
wow!!!
2012-01-10

  Börje Larsson
att leva.....
2012-01-10

  lodjuret/seglare VIP
När skall det bli en sådan dag då kejsaren kysser sotarens sko?
2012-01-10

  Seglaren
Bra Gunnar.
Som när en vilde får komma till civilisationen första gången. När han är djur mer än människa.
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP