Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TID



jag är inte här

jag föll mellan lager

av meningar


och röda kort


och jag faller än


din tid, lyckas inte fånga mig

du målade ord


i luften

 

kanske de borde

               ha fastnat

 

men de blev lika upplösta

likt lätta moln


för jag ser också bortåt

               så jag ser

 

oss

 

där.

...


och jag tror man överlever

ett fall


om man inte slår i.

 

 

 




Bunden vers av Ex¤animo
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 18:27



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
ja, visst överlever man...kram!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo