Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestelse

champagne provning

dina smaklökars extas

djup klyfta mellan brösten

årsgång 1974

lustdroppar













Fri vers av lory
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-10 19:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint beskrivet
2012-01-11

  Max Poisé VIP
Haha..vilka bilder jag fick!

Dessa ska jag inte berätta här!
2012-01-11

  Lorenzolars
mmmmmmmm bubblorna mot huden berusande ;)
2012-01-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
dajliga lustdroppar
himmelst cêléste

bara att slicka i sig:)
2012-01-11

  Ninananonia VIP
:) jag tycker att det är vackert... denna frestelse..
2012-01-11

  Seglaren
Jag blir blyg när jag läser sånt här. Men jag har väl haft otur och sett för lite här i världen ...
2012-01-10

  M M Mannheim VIP
Oj sensuellt på gänsen till..... "djup klyfta mellan brösten" något att vila ögonen på!
2012-01-10

  fillatelli
Hmm.. teasing?

Här ville man ha mer juh !
Korkexplosion, sprut och svettiga glas... :)

Det var ungefär som Buck´s Fizz i Eurovision -81.
I´m making your mind up...
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen