Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


Du går...

Du går
lämnar inga synliga spår
jag stelnar i dina steg
vintern närmar sig
Du går
tiden står stilla inombords
mina läppar tystnar orden
våren närmar sig
Du går
vilsna händer fångar solen
mina tankar våndas sakta
sommaren närmar sig
Du går
stillhet sveper stjärnklara nätter
ensamheten doftar mognad
hösten närmar sig

du går
jag stannar
jag ger
du tar
jag ser
du blundar
våra vägar korsas inte mer!





Fri vers av lory
Läst 284 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-26 10:28



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Vackert om smärtsamma avslut.
2012-01-29

  Lars Hedlin
En djup saknad får jag in....
2012-01-27

  bittemi VIP
smärtsamt och fint
2012-01-27

    ej medlem längre
Vemod.....
2012-01-26

  Rise Little One
"Du går
lämnar inga synliga spår
jag stelnar i dina steg
vintern närmar sig"

Ojoj, det gör ont....
2012-01-26

  Anya VIP
En mycket bra text som säger mycket om möten mellan oss.
Gillar!
2012-01-26

    Bellissima
Vackert vemodigt!
2012-01-26

  Hanna Mari Wallin
vackra metaforer, meningarna dansar in i varann
trots vemodet och sorgen texten förmedlar...
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen