Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

I tidens armar finns tystnaden. Bär den inom

Oförstående går våra blickar om varandras

Hjärtat känns stumt och gråten ligger bunden

Men smärtan som kommer är obarmhärtig

Du förstår inte, Ditt inre är upptaget

Helt och hållet av dig själv





Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-11 22:06



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Den här berör.....
2012-01-17

  Sandra Dahlberg
stark och talande
2012-01-12

  Järnkatten
Ja, tyvärr är det ofta så..:/..,
fin text...
2012-01-12

  Lorenzolars
Gillar
2012-01-12

  Lars Hedlin
JA en vardaglighet
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP