Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ansikte

Jag är här
Du är där
Så långt borta
Tanken dröjer kvar
Vid ditt foto
Älskar ditt ansikte
Dina linjer
Skulle vilja lägga mina händer
Runt det
Se in i dina ögon
Men vet
Att då
Skulle jag vara förlorad i dig
För alltid

Älskar dig så




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-18 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP