Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boomerang

Visst fan är det svårt

Att få in alla känslor i en text
I ord som ändå är rika i sina uttryck

De känns

Lovar att de känns

Ändå når jag inte ända fram

Smärtan dunkar

Slår

Brinner

Får mig att falla på knä

Tårarna

De som utgjutits

Känns som is
Som sprider sig genom ådrorna

Orsakar förfrysning

Amputerar lemmar

För så känns saknaden

Så slår sanningen

Så slår

Slår

Slår

Saknaden




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP