Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragile- ömt, spröd


Fragile

Mitt hjärta
andlös sken av tidlöshet


mina hjärtslag
mäts i nebulosor

kontentan
fragile




Fri vers av lory
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-12 12:44



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Hoppas rymden både den du har inom dig och den andra kommer att hjälpa dig att bli stark!
2012-01-13

  Lars Hedlin
Skir och ung i tonen
2012-01-13

  Lorenzolars
JA det är vi alla
2012-01-13

    Bodil Sandberg
härlig poesi!!
2012-01-12

  Linda CH VIP
Mycket vackert! Var rädd om ditt ömtåliga hjärta.
2012-01-12

  bittemi VIP
Andäktigt, vackert
2012-01-12

  fillatelli
Ja, nu kom det en mysig igen !
En sån som man vill hålla om. :)
2012-01-12

    ej medlem längre
Skört, skirt, vackert..
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Vackert sprött :) fragilt...
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen