Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte få det ur skallen...tanken på hur den bästa struntversen skulle låta...strunt ser vid första ögonkastet ut som något "allvarlig och svårtolkat, djupt och viktigt" men hur man än vänder och vrider på det...så är det blott knas


UTMANING





I läpparnas skitiga blåställ
parkerade jag en slickepinne

jag nyss
hade haft
någon annanstans

i drömmen
talade matematiklärarinnan
om pythagoras
sats

inget skall gå förlorat
sedan Jesus
räddat
oss

Det var mina läppar
men ditt
fel




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-13 14:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
älskar er
2012-01-13

  Lili Samuelsson VIP
rent strunt
2012-01-13

  Pirjo VIP
jag tror du fått gikt som jag..
2012-01-13

  Börje Larsson
knasigt bra.....
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP