Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök

Sök
dagens höjdpunkt
sök
andens fyrverkeri
sök
äkta livsglädje
sök
meningen
sök
dagligen
sök
i stunden
sök

blind
döv
blicka bara inåt!







Fri vers av lory
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-15 15:43



Bookmark and Share


  Lorenzolars
Utåt och evinerligen
2012-01-16

    ej medlem längre
Härliga positiva ord!
2012-01-15

  Ninananonia VIP
Blind och döv...blicka bara inåt...


vackert...
2012-01-15

  fillatelli
Dagens höjdpunkt blev en grymt god och mustig soppa, men jag har fortfarande ont i ryggen.
2012-01-15

  Rise Little One
sökte och funnen...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen