Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord
värdefulla ord
av stor betydelse
med oändlig innehåll
ekar
viskar
dansar
i mig
när världen
vänder ryggen
egot talar
och
kärleken tystnar.
Ord
dina välsignade ord
smeker inifrån
ger mig kraften
ger mig mening
jag reser mig
och
är starkare än någonsin!




Fri vers av lory
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-16 14:49



Bookmark and Share


  Seglaren
Hur betydelsefulla ord kan vara
2012-01-16

  M M Mannheim VIP
Känns att det är flera på poeter som finner varandra. Är det så?
2012-01-16

  Lars Hedlin
Underbarti nuet!
2012-01-16

  in effigie VIP
underbart stärkande och vackert flöde...
2012-01-16

    ej medlem längre
Underbar!!!!!!!!!!!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen