Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lånade

Du lånade mitt hjärta
men glömde att lämna tillbaka det

jag flyttade
till sorgens periferi

lever vidare
i hopp att du vårdar det ömt






Fri vers av lory
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-17 12:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En blandning av känslor av att både få och mista...bra skrivet
2012-01-17

  bittemi VIP
Sorgligt och vackert
2012-01-17

  Ninananonia VIP
sorgligt..berör...
2012-01-17

  drakbruden VIP
För mig blir det underbara ord om livskraften. Hur vi möter sorgen, lyckas placera den där vi önskar och lever vidare i hoppet. Vackert!
2012-01-17

    ej medlem längre
Mycket bra uttryckt om sorg
2012-01-17

    Ken Cassel
Jag vårdar det ömt, Lory
Men tyvärr så har jag inte lånat det längre
Jag har stulit ditt hjärta och bara vägrar nu att lämna tillbaka det

För några kyssar säger du?!

Okej då!
För några varma kramar och kyssar, så ska du få tillbaka det
Tror jag?!
Ja, det beror alldeles på hur bra du kysser förståss...
Hihi
2012-01-17

  Hanna Mari Wallin
orden är som böljande som vågor
vackra..

hoppas att personen i fråga
vårdar ditt hjärta ömt...
2012-01-17

  Fru Intighet
Fruktansvärt vackert.
2012-01-17

  Seglaren
Lite sorgligt.
Men det är en fin liten dikt.
Den berör mig.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen