Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill leva länge fast med vetskapen att krama ur dagen alla sekunder som är ämnade för att upplevas, just nu, av mig, av dig, av oss!


Mitt testamente

Mitt testamente
utan juridisk ursprung från romarriket
Jag är behörig
min yttersta vilja är



K Ä R L E K

till

NÄSTKOMMANDE GENERATIONER!




Fri vers av lory
Läst 438 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-01-17 12:51



Bookmark and Share


  Militsa
Tack för att du finns
2012-01-18

  Lars Hedlin
Skicka vidare den inre glöden KRAM
2012-01-17

  Ninananonia VIP
ett underbart arv...
2012-01-17

    ej medlem längre
Du ÄR ju kärlek!!!
2012-01-17

  Peter Stjerngrim VIP
Min övertygelse är att Kärleken och förmågan att avnjuta kärleken är det allra väsentligaste och allra mest värdefulla gåvan vi kan skänka våra barn - Värdefullare arv går inte att testamentera ...
2012-01-17

  in effigie VIP
fint om kärlek...nyckeln till allt liv......
2012-01-17

  Seglaren
Då måste du skynda dig att dö.
För allas bästa!
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen