Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans igen

Så är vi tillsammans igen
Med din kalla hand i min
Möter jag din sorgsna blick från förr
Som väcker brustna minnen till liv.

Du skadar mig skoningslöst,
Med såriga händer blöder även jag
När du lämnades kvar i bister kyla
Sträckte du ut en sårad hand
Ingen vände sig om för att se.

Jag begravde dig knappt vid liv
Utan näring från det som var
Släppte jag din hand i tårar
Nu får du kraftfullt åter liv.

Så är vi tillsammans igen
Med din kalla hand i min
Som flickan då och nu.




Prosa av SophiaZ
Läst 301 gånger
Publicerad 2012-01-18 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SophiaZ