Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina barn....


Några ord på vägen...

Gör inte som jag har sagt
följ bara hjärtats röst
stanna inte i tiden
utan ta dig tid att flyga
var vänligt mot allt levande
bjud på värme och leende
lär dig inte av mina misstag
utan gör nya själv
bli aldrig vuxen i själen
barnet i dig behöver lek
du få gråta om hjärtat brister
riktiga män visar sina känslor
var stolt över vem du är
gör förändring enbart för din skull
aldrig för någon annan
se världen som en unik plats
utan geografiska gränser
återspegla dig i medmänniskans ögon
kärlekens ljus reflekteras till dig
ta risken att älska villkorslös
även med hjärtat som insats
livet och kärlek är kortlek
så länge vi satsar
finns det hopp
så länge vi hoppas
lever vi
så länge vi lever
känner vi
Min kärlek till dig få aldrig
begränsa dina utsikter!

Min själ vilar på din handflatta
och älskar dig ömt!












Fri vers av lory
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-19 10:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i nuet!
2012-01-21

  Peter G VIP
fantastiskt fint!
kloka ord som gör mig berörd!
2012-01-20

  Nina Nightwish VIP
Underbara ord att läsa:)
2012-01-19

  Ninananonia VIP
:) så fina ore gillar...
2012-01-19

  Linda CH VIP
Dessa fina råd kan alla ta till sig! Ljuvligt underbart....
2012-01-19

  Hanna Mari Wallin
så vackra och fina tankar
som du beskriver innifrån.
känslan i dina ord går in i en på ett värmande sätt...
2012-01-19

  Johan Bergstjärna
Underbart Loretta! Bravo!
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen