Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tysnadens alla ord


det skulle vara orört
men blev mitt hjärtas
planlösa korståg

du är mitt egna
dödliga

och jag ser mig

skena ur tiden

för du skrev något
mellan oss

fäste meningar mot
ett hjärtas många
tunna blad


och jag


vänder dem åt dig
låter menlösa murar
skydda

något redan
intaget

och om jag minns
vem jag var då

kanske att jag åter
ser dig

klart

och förstår...





Fri vers av Ex¤animo
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-19 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo